marți, 13 decembrie 2011

Noua Romanie total corupta ,lenesa si ne reformata. Ipocrizie fara limita asa se defineste guvernarea.

Romania desenata de guvernul Boc.Profesori lenesi. platiti prea mult pentru cat muncesc. Elevi insuficient pregatiti (ca si cum a avea carte mai reprezinta un avantaj.Medici si farmacisti corupti, bugetari grasi, salariti din privat sacrificati pe altarul unei  fiscalitati ridicate si-a unei evaziuni privind munca la negru. Vamesi corupti – cotizanti la putere, politisti ineficieti si la fel de grasi-cotizanti la aceiasi putere.Judecatori incapabili sau ne reformati. Sindicate corupte ,complice cu oligarhiile din sistem,daca am omis pe cineva scuze. Exista in limba romana o expresie,, culmea ipocriziei” sa desfiintat noua formulare este ipocrizia fara limite. Exemplu cel mai corupt guvern, cel care se sacrifica pentru noi, fura tot ce se poate fura ca sa ne treaca naravul, nu este perceput corect. El fura ca sa dispara coruptia din Romania, sa ne lase fara obiectul munci si noi ingrati nu apreciem. Fapt pentru care sa dus presedintele la summitul UE , ca sa acrediteze Europa sa trecem in Constitutie dreptul de a fura in Romania este numai  al guvernului si onoarea de a plati ce fura guvernul este a noastra.

Ipocrita si paguboasa spalare la fata a presedintelui

Nevoia coalitiei guvrnamentale de a-si mari sansele, in urmatoarea batalie electorala, este fireasca si legitima. Dar incercarea de schimbare la fata a PDL –ului, de tip uite ce poate pati Bercea Mondialul cuscrul fratelui presedintelui.  a carei vile si spatii comerciale  sunt demolate.Bercea din cate stiu eu este.comdanat pentru atac armat si presupusa tentativa de omor. Sunt demolate, pentru a se pune sechestru pe terenul aferent. Demolarea este facuta pentru a pune in executare o sentinta judecatoreasca ,nu prin decizia administratiei publice locale cu toate ca se invoca ( au fost ridicate fara autorozatiile obligatorii).
Constructiile valorand sume  importante , fiind bransate la toate utilitatile .
Prima intrebare fireasca este cum au fost racordate la utilitati , daca nu aveau autorizatie de constructie? A doua fiind de ce a fost nevoie de o hotarare judecatoreasca in acest sens? Evident ambele sunt retorice.Ca sa termin cu retorica o sa indraznesc sa mai formulez una . Care este castigul contribuabilului care a suportat si va suporta in continuare costul evaziunilor  comise de cei precum Bercea Mondialul , daca tot ce au agonisit prin furt se transforma in moluz? Cumpara cineva acel moluz?Nu, dar da bine la electorat domnul presedinte isi spala obrazul , la momentul respectiv nu a facut-o a preferand replica,, nu-ti alegi fratele”
 
Ipocritul premier si mandria sa  comunista privind starea natiuni.
Iam ciuruit  si sunt mandru ca nu am termint inca.

 Discutiile din parlament privind bugetul pe 2012, sunt imuabile fiecare tabara sustinand in felul caracteristic punctual de vedere, firesc o sa spuneti , dar exista dincolo de firesc, un alt tip de firesc. Majoritatea televiziunilor au aratat ca in prevederile bugetului sunt majorate cheltuielile pentru capitolul achiziti consumabile  si carburanti .In anul 2012 nu exista intentia de a se mari personalul ministerelor , dar vin alegerile si ministri impreuna  cu salariati lor preferati trebuie sa se miste in campanie pe banii contribubililor . Veti spune toti au facut la fel , probabil , dar nimeni nu a scazut veniturile sub limita decentei pana la ei. Nimeni nu a triplat datoria publica (suverana)pana la ei . Criza este devina , dar Romania a avut crizele ei porcina, aviara , seceta, inundatii mai alesc in mandatul trecut. Nu si-a permis nimeni sa creze artificial decalaje in buget (taxa forfetara, returnarea provizoratelor, marirea cursului euro, fara descernamant). Ulterior sa indatorezi tara fara limite pentru a scadea nivelul de trai a cetatenilor.Toate statele europene sau imprumutat ca sa creasca nivelul de trai, adica invers.
 Dar sa faci din aceasta o virtute este o noutate in politicul romanesc, este o premiera, care din pacate a intrat asa de mult in obisnuinta zilei ca nu mai este observata. Mandria afisata in ultimile zile de premier si presedinte este graitoare ,ei si-au facut datoria fata de cine? In nici un caz fata de poporul roman. Dovada consta in modul in care isi spala obrazul , facand cladiri de miliarde una cu pamantul. Angajand Romania la un acord de deficit structural pe care nu stim daca ni-l permitem pe 20 de ani. Pentru a motiva un buget de campanie electorala care nu se bazeaza pe cresterea sustenabila  economica, davada ca o data cu bugetul anunta nevoia de a ne imprumuta pentru a rostogoli datoriile



Ipocrizia puterii in Braila


.In aceiasi nota se da si in Braila batalia electorala , ipocrita fiind ideia  de a distribui un pliant de sarbatori numit CADOURILE NOASTRE pentru BRAILENI .Pe prima pagina sunt  trecute sase   cadouri Primul - contracte publice supraevaluate , posibil, dar licitatiile sunt supravegheate de putere inclusiv prin faptul ca hotararile  care le aproba administratia publica sunt supravhegheate de prefectura. Al doilea bani brailenilor la Galati este legat de primul si cei care ne aduc aminte ca suntem europeni si libera circulatie a bunurilor si serviciilor la nivel national actuali guvernanti au alt criteriu in teritoriu unde nu mai sunt la putere .Ipocrizia este cu atat mai mare ca licitatiile  deci si contractarile au fost facute in perioada cand la Braila erau la putere(aveau,viceprimar si vicpresedinte  CJ).Orasul este in haos adica sa transformat in transeie .Blocajul financiar pe care-l fac nu se vede. Ultimile trei sunt comice atribuie ce au facut ei la nivel national alesilor locali. Domnilor, domnul prim ministru este mandru ca locurile de munca create de noul Cod al Muncii , ca nu au ajuns noul cod si la Braila este o problema , faceti o sesizare.Daca tot o faceti aduceti aminte ca fiscalitatea redusa atrage investitiile straine si daca vin investitorii proprietatile noastre nu o sa mai fie ieftine , sa revada ceva din guvernarea Tariceanu, poate se lipeste cate ceva.Ultima urare fin un apropo urat la suferinta pe care o parte din concetateni nostrii  o suporta datorita unei politici criminale in domeniul energetic al actualului guvern.Sa lasi in plin sezon rece pe buni platnici fara agent termic prin taierea subventiei gigocaloriei, imposibilitatea finantarii activitatilor in domeniu de la banci, obligand furnizorii sa pretinda plata anticipate a serviciilor cand stii foarte bine ca  o astfel de plata este interzisa prin legile pe baza carora functioneaza administratia publica este o crima la siguranta sanatatii acestor oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu