joi, 13 octombrie 2011

Alba ca Zpada

                         Dlui Cosmin Pacurarul


Am o veste  buna pentru  dumneata astazi  se naste  Alba Ca  Zapada



Citesc de ceva vreme  Braila .net si-l cred pe  Dl Pacuraru  ca este in mare dilema  si eu sunt in aceias situatie, nu inteleg ce inseamna media comunitara .Prima mea intrebare fiind, dansul este  comunitatea sau este ,,comunitarul” delegat  fireste sa faca aceasta media.
Dar asta nu umbreste drama in care traieste domnia sa , un liberal infocat in anii de dupa revolutie ,e drept nu in primi  caci era tanar si s-a dezmeticit mai greu .Dar prin anul 2000
era  chiar un revoltionar in evolutia partidului. Pacat ca a disparut cam repede din politicul brailean , inteleg ca a revoltionat in continuare ca angajat  la Parlament . Din modul in care-si prezinta activitatea , se ocupa cu ascultatul caci nu-mi aduc aminte sa fi detinut vreo demnitate .
 Dovada ca are ceva talent , este ca asculta  si acum ce se intampla in interiorul partidelor, ma refer la culise nu la ce apare in presa, poate gresesc ,el fiind presar comunitar poate primeste informatii la care noi astia membrii de partid nu avem acces.
Dar pentru ca este un cetatean comunitar, aflat in deruta privind dreptul sau de a vota in cunostinta de cauza ,altfel spus   cetateanul,, turmentat” modern, coana  Zoitica pardon
Nutica ,  cred cain aces tmoment este inlocuita  cu Monica Macovei .Evoluam si noi  doar suntem europeni acum si  trebuie sa mai schimbam  macar numele, daca nu putem schimba naravul.
Vestea cea buna a aparut astazi cu sustinerea   coanei  Monica si-a ilustrului
analist  Lazaroiu, avandul ca invitat de onoare  pe  Radu  Morar se lanseaza la apa  Alba ca  Zapada , cam tarziu spune prietenul Andronic .
Dar sa revenim la mesajul transmis cu atata devotement pentru o cauza mai buna de fidelul comunitar, inca o data iti multumesc caci orice critica  obiectiva sau nu ajuta.
Este o opinie pe care doresti sa o transmiti comunitati si respect acest drept pe care-l ai pentru ca noi aia pe care ii critici am ramas in partid. Afirmatia precedenta nu este gratuita , ce vreau sa-ti spun este ca daca Tariceanu nu-l infrunta pe Basescu ,  primul fiind proeuropean si al doilea proamerican ,aveam de mult FMI –ul in Romania  iar  pana acum se instituia si legea lui mucles.Este de notorietate faptul ca guvernul Tariceanu a fost sustinut de PSD dar  a infaptuit chiar si asa programul  angajat de alianta DA.
Daca ai fost prin parlament asa cum pretinzi, ar fi trebuit sa stii
.Politicul dar mai ales guvernarea este  arta compromisului ,, niciodata nu se  spune nicidata “in politica si-n dragoste.In cel priveste pe Hori Vasioiu , reget sa-ti amintesc dar nu ai tu caderea  de al judeca ,mai ales ca ne cunoastem  ,el a avut puterea de a se opune costructiei malefice de astazi PDL-ul, tu pe pentru cine asculti?
Popa Petrica este cal mai consecvent liberal pe care il are filiala si orcat de mult bine  sau rau a facut merita tot respectul ,macar pentru ca a ramas fidel cauzei.
In ce ma priveste am un blog www.liberalul-adrian.blogspot.com  o sa gasesti acolo caraitul meu  in ceea ce priveste firimiturile  promit sa ti-le dau tie pe toate si cele primite si cele viitoare .Acum daca tot iesti comunitar poate renunti la nihilism si ca sa-ti dovedesc ca  sunt tot liberal iti propun sa revii in partid daca ai ceva de spus sau de facut eu te sustin. Sa auzim numai de bine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu