luni, 9 iulie 2012

IMPOTRIVA HOTILOR CU STAIF NU PUTEM LUPTA DECAT DACA DUMNEZEU NE LUMINEAZA.




In anul acesta biserica  crestina il omagiaza pe Sfantul Maslu si pe ingerii bolnavilor. Daca ne aducem aminte pilda samariteanului milostiv, pe care Iisus i-a dat-o invatatorului care-l ispitea .Evanghelia (Luca 10,25-37),,In vremea aceea,a venit la Iisus un invator de Lege si l-a ispitit  zicand, invatatorule ,ce sa fac ca sa mostenesc viata de apoi,cea vesnica?
Iar Iisus a zis catre el .Ce este scris in Lege? Cum citesti? Sa iubesti pe Domnul tau din toata inima si din tot sufletul tau si din toata puterea ta si din tot cugetul tau,iar pe aproapele tau, ca pe tine insusi.
Iar el  i-a zis ,drept ai raspuns ,fa aceasta si vei trai. Dar el ,voind sa se indrepteze pe sine,a zis catre  Iisus. Si cine este aproapele meu ?,,
Si daca presupunem ca un invatator de lege este un conducator ar trebui sa ne intrebam. Un presedinte de tara este un invatator de Lege? Oare vrea el sa se indrepteze?
Presedintele Basescu pretinde ca  este un invatator de Lege,el ne invata de cel putin trei ani sa citim Constitutia .
Dar tot de trei ani ne spune ca el este aparatorul  Constitutiei, nu al poporului roman.
Constitutia ii da presedintelui oricare ar fi el, puterea de a fi moderatorul  intre puterile statului de drept ,pentru a-L iubi pe aproapele sau (poporul),cu toata puterea, cugetul, inima , sufletul sau si a-L apara in drepturile  sale constitutionale(dreptul la viata ,dreptul la munca,dreptul la eductie, dreptul la snatate,dreptul la cariera....etc)
Credeti ca presedintele iubeste poporul roman? Ca-i marturiseste adevarul?
Ca –l apara de corupti?
Eu cred ca nu, el spune o parte a adevarului ,cand vine nota de plata ,ne comunica sarcastic, acesta este adevarul ,trebuie sa-o platim. Uita sa spuna si cine a consumat ,pentru cine trebuie sa platim.
Acum ca a ajuns la suspendare,tipa: lovitura de stat ,vor sa-si protejeze coruptii din parlament,sa confiste justitia. Cei  care au votat suspendarea nu reprezinta vointa poporului sunt traseisiti  USL –ul nu este mai mare. Zau  domnilor, cei care sunt in UNPR  au intrat in parlament pe fereastra, nu au fost alesi sustinuti de PSD sau PNL cu vot direct sau din resturile obtinute de aceste partide? In aceeas ordine de idei ,Crin a fost ales la redestribuire dar prin redistribuirea voturilor obtinute de PNL ,ca de altfel multi altii . Regula fiind valabila pentru toate partidele. USL –ul nu s-a legitimat in fata electoratului la alegerile locale ,pentru ca la locale au fost alesi oamenii nu partidele. Serios partidele nu sunt asocieri deliberate de oameni care militeaza pentru o misiune publica? Oamenii alesi nu sustin partidele ?
Domnule iubitor de aproapele tau ,timp de trei ani ai avut totul ,guvernul, justitia ,de ce nu ai facut dreptate? De ce nu s-a recuperat un leu de la cei care au furat?De ce hotii tai ,sunt bine ne tulburati invocand de fiecare data cand au fost dovediti  ca justitia trebuie sa se pronunte ? Iar justitia este lovita de amnezie cand se doreste  sa fie amnezica si are un comportament viguros cand i  se cere. Eu te intreb ,de ce vrei sa ne minti ? Solomon ,Voicu i-a arestat justitia neconfiscata .De ce sunt afara? De ce nu a  platit nimeni nimic din ce au furat? Domnii ministrii pe care i-ai schimbat pentru coruptie ,de ce nu au platit ?De ce  nu sunt anchetati ? Evident ,Justitia este o putere in stat.
In care stat este problema ? In statul de drept, sau in cel de drepti ?  Asa ca tu nu poti fi un Invatator de Lege.
Dar sa mergem mai departe,ramasesem la cine este aproapele meu ?.,,Iisus raspunzand a zis. Un om coboara de la Ierusalim la Ierihon si  a cazut intre talhari ,care ,dupa ce l-au dezbracat si l-au ranit ,au plecat ,lasandu-l aproape mort. Din intamplare ,un preot cobora pe calea aceea si vazandu-l a trecut pe alaturi. De asemenea si un levit ,ajungand in acel loc si vazandu-l ,a trecut pe alaturi.Iar un samarinean, mergand pe cale ,a venit la el si vazandu-l ,i s-a facut mila. Si apropiindu-se  i-a legat ranile turnand pe ele undelemn si vin si punandu-l pe dobitocul sau ,l-a adus la o casa de oaspeti si a purtat grija de el.,,
Poporul roman este omul pe care regimul (Basescu ), a tabarat l-a dezbracat taindu-i veniturile, marind fiscalitatea, crescand preturile. L-au ranit lasandu-l prada bancilor si l-au parasit ,furand tot ce imprumutau in numele protejarii lui (de ai plati salariile si pensiile atat cat este necesar ca sa nu moara afacerile lor in servicii  energie, gaze,carburanti...etc).
Preotul care a trecut pe langa el (FMI,puterile europene) au considerat ca poate fi un model mondial convenabil intereselor lor. Levitul Ungureanu  a considerat ca poate fi un motiv pentru a vinde aurul ,cuprul ,gazele de sist americanilor, care-l protejeaza.
A venit guvernul Ponta care a pus un prim bandaj ,a marit deficitul pentru a reitregii salarile a nu mai impozita pensiile , a luat ultima halca de la gura talharilor (banii pentru patinoare, stadioane in panta ,telegondole,parcuri) si i-a dat omului (poporului,bugetarilor,pensinarilor, apoi  a amendat baietii destepti din afacerea cu drumuri  si  ia dat  sanatatii, pentru plata medicamentelor)
Nu pretid ca acesta este samarinean , nu  a reusit sa puna omul pe dobitocul lui,  inca .
Dar pretind ca postura in  care doreste PRESEDINTELE de a se prezenta pe el si haita sa de talhari  de Bunii  Samarineni este o IMPOSTURA.
,,Care dintre acestia trei ti se pare ca a fost aproapele celui cazut intre talhari? A intrebat Iisus ? Iar el a zis . Cel care a facut mila de el. Mergi si fa si tu la asemenea.,,
A venit referendumul ,in care vom hotara  daca Traian Basescu este tatal talharilor sau un SAMARINEAN.
Eu nu pretind ca sunt un intelectual, departe de mine a avea o astfel de pretentie. Sunt asa cum ma vedeti voi(un anagramat,un imoral,un USL-ist deci subiectiv ....etc).Dar pretind si nu cred ca puteti  sa negati ca sunt un iubitor a dreptului inascut (de a cugeta liber si de a ma exprima asa cum gandesc) .Sunt un cetatean cinstit in comparatia cu ceilalti .Pentru ca, a fi cinstit ,dupa opinia mea , ar trebui sa fii fara pacat si numai unul poate avea aceasta pretentie, el nefiind  om. Sunt un om care iubesc libertatea si am curajul sa fiu liber .Pentru ca cine nu iubeste libertatea  are mentalitatea de sclav. Recunosc am fost educat ,am fost crescut in Romania comunista, in care am invatat sa-mi iubesc patria,patriotismul a fost o caracteristica buna ,civica, a acelui regim. Stiti ce a spus omul? Doamne ,ne faci frumosi ,sanatosi si apoi ne demolezi. Raspunsul fiind,, eu va fac dupa chipul si asemanarea mea, voi va schiloditi  sufletul si de aceia   va demolati. Eu scriu pentru cei care ma citesc si rezoneaza cu mine ,pentru ceilalti imi pare dar rau.
 EU CRED CA BASESCU ESTE TATAL TALHARILOR ,CARE SUNT SUPARATI  CA-SI PIERD  PROTECTIA  SI  SE APROPIE TIMPUL IN CARE VOR TREBUI SA PLATEASCA  PENTRU CE AU FURAT.
Eu voi vota demiterea  oricarui  hot  dovedit (case,terenuri,flota sau orice ).
Daca va iubiti aproapele mergeti si faceti si voi la fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu