vineri, 3 august 2012

Fara titlu






Inainte de  toate as face cateva precizari ;



Problema  numarului de cetateni ai Romaniei  este transpartinica, nici un partid sau alianta politica aflata la guvernare nu a dorit sa  o rezolve. Motivele  fiind  aceleasi .



PDL –ul nu are dreptul sa vorbeasca in acest moment ,dupa ce au cheltuit  5o miloane de euro pe un recensamant  al populatiei ,dupa care , un an de zile nu au dat nici un ban pentru a valorifica acel recensamant.



Nu USL-ul  a cerut indeplinirea  cvorumului la acest referendum .



Este evident ca nu se poate  sustrage vinei ca nu a verificat listele electorale  si trebuie sa-si asume  aceasta gafa.



Dar nici PDL-ul nu poate sa stearga din memoria colectiva ca Traian Basescu a luat bataie peste tot unde s-a votat si-n tara si in afara. Nu pot confisca absenteismul  care este impotriva  si a lor si a USL –ului . Daca nu recunosteau prin neprezentarea la vot, decisa  in momentul legiferarii  cvorumului , puteau sa  pretinda orice in situatia creata de ei , in mod constient, nu o fac decat la modul ipocrit si demagogic sa incerce sa stearga rusinoasa infrangere a ultimului lor bastion  - Traian Basescu.





AM  PRIMIT  UN  MEASJ  PE   EMAIL

NU FAC DECAT SA-L DISTRIBUI:



Trimit mai departe materialul primit de la Gicu Dan.

Adaug cateva randuri pentru voi,ca sa intelegeti situatia grea in care se afla tara.



Luni dimineata,, 23 iulie in ziua urmatoare in care am venit din Tabara initiatica Retezat,mi s-a aratat ceva care m-a intristat profund,(oameni in suferinta si durere... destabilizare si transformari )...insa dupa toate acestea am vazut reconstruindu-se totul,erau blocuri reamenajate si multe flori...

L-am trezit pe sotul meu si plangnad i-am povestit totul...el mi-a spus ;nu te mai gandi la acestea...dar in sufletul meu ma intrebam : bine dar de ce anume mi s-a aratat ?

doar ca sa stiu ?

sau sa stiu si sa fac ceva ?

Eu cred in puterea rugaciunii si a iubirii emise de sufletele curate...

sa ne unim in rugaciune si iubire pentru tara si sa se faca Voia Tatalui Ceresc! Impreuna reusim..

am vazut cum totul se reconstruieste si multe flori...si stiu ca florile sant semnificatia iubirii,a frumusetii .

Va iubesc !

Nicoleta Pasat





Conversatii Spirituale cu Substrat Politic.

( Da-ti acest mesaj mai departe. Acest mesaj ar fi ideal sa ajunga cumva la Victor POnta si la Crin Antonescu. Multumesc)



Cornelia pentru Gicu Dan

Draga Gicu, nu stiu cat te pot interesa aceste informatii dar eu am simtit sa ti le trimit:

Pe 11 iulie, au venit la mine Anca si Cristina . A venit Adamus cu multa iubire si la sfarsit am intrebat daca schimbarea care a inceput in Romania si pe care o simt benefica, va continua si pe 29 si ne vom elibera de T Basescu:

1.-TB si acolitii lui au avut rolul de a ne arata noua , ca popor, ca am depasit orice limita de suportabilitate si ca ei ne-au calcat cu picioarele pe cap si noi inca am spus " Mai vrem"! Si am mai primit. Abia acum ne-am trezit( mai putin oamenii de la tara). Rolul lui a fost de crea schimbarea (!!!???).Si-a asumat responsabilitatea de a afirma ca rolul lui TB s-a terminat. A mai spus ca strainatatea il sustine pe TB pentru ca aceasta cloaca si strainatatea sugea de la vaca de muls Romania, prin TB si acolitii lui.

SCHIMBAREA SE VA PETRECE SI ROMANIA VA RENASTE!

2.Am intrebat daca e adevarat ca Victor Ponta e venit din Confederatia Galactica si daca are misiunea sa aduca Lumina.

- Victor Ponta este venit din Cercul Crimson care il sustine. Este mai deschis decat Crin Antonescu,spune sincer ce gandeste, este omul de care avem nevoie o perioada. In alta viata a fost Caius Iulis Cezar, a spus ca seamana si fizic(?)si ca a venit din acea viata cu greseli, cu frica de a nu se fi manifestat atunci la adevarata lui valoare. Are de invatat increderea in el si cei din opozitie stiu asta si-l ataca cu plagiatul etc,.. care nu sunt adevarate doar ca sa-l faca sa piarda increderea in el, pentru a-l destabiliza fizic si emotional.

- Crin Antonescu este venit de pe ramura lui Asthar Sheran, va fi numai o perioada presedinte. A avut mult de suferit in aceasta viata pentru a-si diminua egoul. Este un suflet destul de pur, cinstit, invaluit in energia albastra a arhanghelului Mihail. Este protejat.

Va atrage oamenii potriviti(cum e si Victor Ponta) cu care va colabora armonios. Este ghidat din Inalt dar inca nu este trezit.

- La urma, Adamus a mentionat ca aceasta schimbare este rezultatul muncii noastre a tuturor. CU ADEVARAT A INCEPUT SCHIMBAREA NOASTRA, NU DEODATA, DAR, CU RABDARE VOM CONSTATA CA ASA ESTE!!!

Mi-amintesc ca tu ai facut acel joc de cuvinte VICTORIA -CRINULUI, CRINUL- VICTORIEI, cu care eu am rezonat si de aceea am intrebat.

Cam asta e tot, te imbratisez cu drag

Cornelia



Gicu pentru Cornelia



Servus Draga Cornelia.

Iti multumesc foarte mult pentru acest mesaj.

Este un mesaj pe care ar trebui sa il cunoasca toti Maestrii Romaniei.

Intradevar, eu v-am sesizat(pe acel grup) vis a vis de Victor Ponta si Crin Antonescu, Noul( lor )Ascensional si de aceea l-am exprimat acest NOU sub denumirea de Victoria Crinului si Crinul Victoriei ( cei doi Copii Indigo, cu i-am denumit eu in acel mesaj mai vechi).

De fapt, Crinul este Floare Spirituala a Femininului Cosmic, este Floare Femininului CRistic ca sa zic asa.

Crinul Cristic este Totdeauna VICTORIOS, iar Victoria intodeauna apartine Crinului Cristic.

Deci, Jocul de Nume al celor doi are Rezonanta cu Energia Noua si Ascensiunea.

Depinde de ei pina la cel nivel isi joaca rolurile si isi manifesta potentialele.

Apoi, Ei fiind De Stinga (Victor Ponta) si de Dreapta (Crin Antonescu), sau Unificat aducind cele doua extreme in Punctul Zero al Echilibrului Cristic, ca punct al Constiintei Armoniei, Bunului Simt, Pacii, Iubirii si slujirii de Semen, etc,...

Atit Victor Ponta cit si Crin Antonescu ,Sunt intradevar Sositi Cu Netezirea AScensiunii Romaniei si a Constiintei CEtatenilor ei, de la o forma veche de Guvernamint la o noua Forma de Guvernamint pe care momentan nici ei nu o pot Intelege inca in Toata Complexitatea ei.

In acest caz, lui Victor Ponta si lui Crin Antonescu nu le este usor in demersul pe care l-au pornit.

Dar Sustinerea noastra Energetica le da Aripi Angelice si Entuziasm.

Este foarte Adevarat ca TRaian Basescu isi Joaca in mod Exceptional Rolul Pe Energia Veche , Energie Veche cu care Impunge Zilnic Constiintele Cetatenilor Romani, dintre care multi inca mai pica in plasa lui Basescu in calitate de masa de manevra.

Sa nu uitam ca Basescu are un contract in utilizarea energiei vechi( si careia nu vrea sa ii dea drumul sa se disipeze/transmute) cu un grup de Elita ai aceleiasi energii vechi ca Videanu, Boc, Blaga, Udrea(mi-a fost sora in alta viata), Berceanu, Ungureanu, etc,..., plus Sorin Blejnar( mi-a fost coleg mai tinar in cadrul fostei Directii de Control Financiar de Stat din Arad, unde amindoi aveam calitatea de Inspectori de finante-am inercat sa il fac discipol spiritual, dar n-a mers).

Dintr-o anumita perspectiva Spirituala, am sesizat faptul ( ca dincolo de ceea ce Adamus ti-a oferit ca informatie) cum ca inainte de Marele Salt al Mamei Terra in 4D din luna decembrie 2012, aceasta Batalie Politica (si nu numai pe palierul intelegerii Umane simple) este de fapt o Batalie dintre Doua Foste Forte ale Civilizatiei noastre din Atlantida , o batalie impinsa pina in prezent, si ultima, prin Fii Lui UNU ( reprezentati de PONTA si Antonescu ca model incipient nou de guvernare statala)si Fii lui Belial(reprezentati de Basescu ca alt model dar foarte vechi de guvernare statala).(Belial fiind conducatorul armatelor lui Satan)

Chiar daca Traian Basescu si-a jucat ca o necesitate Rolul Luciferic/Satanic/Egotic in care a demonstrat ca Intelectul sau este Puternic dar Sufletul si Constiinta lui sunt rece ca gheata , ar fi fost ideal sa-si dea demisia fara a se mai ajunge la acest referendum(asta voiam eu) pe care acum tot el il boicoteza.

Cum multi cetateni Romani nu sunt treziti spiritual, in acest caz Energia Veche a lui Basescu si a Grupei sale Dictatoriale inca se mai poate strecura nestingherit printre noi, ca sa isi joace rolul de a stagna sau intoarce cit de cit civilizatia inapoi prin bulversari sau virusari: adica , Dezbina si Domina.

Oricum, ca va fi mai aproape sau cu prelungiri disparitia de pe scena politica romaneasca a Modului de Guvernare prin Energia Veche, chiar prin disparitia in decor a ceea ce Basescu reprezinta momentan, Romania si cetatenii ei inca nu si-a incheiat procesul de Metamorfoza si Transmutatie a Vechiului in NOU, situatie in care vom asista in viitor la alte PROVOCARI de diferite nuante si substraturi .

Dar, pentru asta suntem aici.

Sa votam si sa sustinem Noul.

Imbratisari celeste.

Ceau. Gicu Dan.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu