luni, 27 februarie 2012

Ce face omul ,face si maimuta

Acum 15 ore pe facebook, a aparut urmatorul anunt :
"TRAIAN BASESCU SOURCE" organizeaza sambata 3 martie, la ora 13:00 in Parcul din Piata Unirii din Bucuresti o intalnire cu sustinatorii lui Traian Basescu.
Din data de 13 ianuarie, adica de mai bine de 45 de zile - [maxim] 2-3 mii de romani isi striga in strada dorinta ca Traian Basescu sa demisioneze.”
Sursa fiind Adina Scurtu.

Mocila in care traim este asa de mare incat oricat de precaut ne-am misca nu reusim sa nu ne stropim cu noroi uni pe alti. Un miting pro-basescu, nu este ceva anormal,probabil ca sunt si sustinatori ai presedintelui, atata timp cat coalitia aflata la guvernare functioneaza.
Daca luam in calcul, anunturile din presa, ca in luna martie se vor relua protestele .Ideea de a anticipa ,cu contraproteste este o miscare posibil buna,daca ,,serviciile”o recomanda. Putem avea doua reactii , sa scoata din case pe cei care cred ca este o sfidare la adresa lor si in aceasta situatie isi fac un deserviciu voit ,sau nu ,vom vedea.
A doua varianta ,cred ca va fi bine organizat cu toata recuzita din dotare protejat de jandarmi cu liste de confirmare a participari .Accesul fiind pe baza de act de identitate ca la mitingurile dupa model Putin . Stiti exista o expresie populara ,,ce face omul ,face si maimuta”. Care ar fi sa zicem rezultatul sa creeze un nou suflu parlamentarilor coalitiei care in ultimile zile par obositi si cam chiulesc , blocand legislativul?. Sa demonstreze USL –ului ca dupa schimbarea premierului romani si-au schimbat agenda jos Basescu? Pe principiul orice guvern nou are nevoie de timp sa se manifeste. Pot sa speculez in continu .Dar la ce ar servi?. Noutatea este ca Traian Basescu are in acest  moment nevoie de o bai de multime ,chiar artificiala, pentru asi imbunatati imaginea afara si o va regiza.
Campania electorala va fi deschisa incepand cu aceasta manifestare,pregatita atent de presa portocalie. Pana in acest moment subiectul zilei fiind Mihai Razvan  Ungureanu  si prietenul sau Victor Ponta. Noutatea anuntata, fiind ca  tanara speranta impusa de americani in functia de premier, potentialul candidat la prezidentialele care vor urma (in 2013, daca Basescu demisioneaza ,sau in 2014) ,este mai bine pozitionat in sondaje decat Crin Antonescu ,pe care l-a depasit inclusiv prietenul Ponta.
Evident un candidat nou, are nevoie de un proiect politic nou Miscarea Populara, care daca se va constitui pentru locale va fi un esec .Obligand la participarea in alegeri cu  lista comuna, pe fondul scaderii in sondaje, care inseamna o migrare a primarilor PDL .Fiind singurii primari aflati in functie in numar semnificativ.
Restul sunt pe o lista , la faza de promisiuni pe care nu te poti baza,mai ales ca noul cabinet nu a demonstrat aceea deschidere de punga pe care-o avea doamna Udrea si timpul trece. Daca finantarile pentru lucrarile promise nu vin  pana in aprilie, nu mai exista efectul dorit de alesii locali. Oricum cota cea mai scazuta in sondaje este in continuare apanajul lui Traian Basescu. Mobilizarea a tinut cont de procentul mic si asa se face ca s-a simtit nevoia de a transmite acel masaj pe care l-am receptat,” exista todeauna un rau mai mare decat oamenii rai , indiferenta oamenilor buni,,.Tradus pentru romani tot ce face Traian Basescu este facut cu dragoste de tara si fata de concetateni ,efectele sunt un dezastru .Toate intentiile bune cu care ne paveaza Traian Basescu trecutul si viitorul ne duc direct in IAD. Mesajul ne transmite  ca oricum vom ajunge in IAD, Basescu ne face un favor ne ajuta sa ajungem mai repede.,,Fitii recunoscatori nu va impotriviti .”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu